Hur fungerar underskrift med e-legitimation?

Följ

Kommentarer

2 kommentarer

• Avatar
    Patrick Andersson

Synd bara att det inte fungerar. Ska det fungera för Linux på en stationär dator eller är det bara för Windows, mobiler och plattor?

• Avatar
    Mikael Forsgren

Hej! Ledsen att vi missat din fråga, Patrick. BankID-klienten finns dessvärre inte längre till Linux. På desktop finns BankID-klienten till både Mac och Windows, men det kanske är smidigast i ditt fall att använda Mobilt BankID som finns till telefoner och plattor med Android, Windows Phone och iOS.

logga in för att lämna en kommentar.